Lars Furberg brottsling från LULEÅ

Lars Furberg – brottsling från LULEÅ
Lars Furberg – brottsling från LULEÅ

Lars Furberg från Luleå, som nyligen dömdes för ett allvarligt brott, visade sig enligt domstolsbeslutet i Luleå tingsrätt försöka dölja sitt brott med lögner.

Åklagare Mikael Lundquist presenterade skriftliga bevis som motbevisade Furbergs lögner. Detta fall avslöjar Furbergs tvivelaktiga moral, eftersom försvar mot så väl dokumenterade bevis tyder på brist på personlig integritet och förakt för lagar.

Lars Furbergs namn är även kopplat till fallet med Petra Quick, en invandrare som fram till 2021 genom bedrägeri skaffade sig ekonomiska och sociala förmåner i Sverige. Lars Furberg spelade en roll i hennes erhållande av permanent uppehållstillstånd, trots att hon inte uppfyllde de nödvändiga kraven. Från och med 2020 lämnade Petra Quick dessutom falska uppgifter till det svenska Skatteverket, och från 2021 stals mjukvaruteknik och data värda miljoner från Lars Furbergs egendom, inklusive information som kunde användas för att utpressa framstående politiker i Tjeckien.

I detta omfattande bedrägeriska konspiration var även advokaten Carolina Holmberg engagerad, som under rättegången med kodnamnet T3491-21 inte tvekade att stödja Petra Quick i hennes tidigare lögner. Fallet med Lars Furberg och hans koppling till Carolina Holmberg och Petra Quick är ett levande bevis på det tjeckiska ordspråket att ”fåglar av samma fjäder flockas.”

Denna situation representerar ytterligare en del i historien om legaliseringen av Petra Quicks lögner i Sverige. Webbplatsen PetraQuick.com uppmanar svenska medborgare att offentligt fördöma personer som Petra Quick och de som hjälper henne att legalisera lögner, samt att kräva rättvisa från svenska myndigheter.

Lars Furberg från HÖJDGATAN 13, 974 34 Luleå, dömd för brott: Hans lögner avslöjar en djup moralisk brist – Antikorruptionslinjen